“Chakras” by Oliver Wakeman

Muladhara, Svadisthana, Manipura, Anahata, Vishuddi, Ajna, Sahasrara

За всяка една от тези чакри пианистът OLIVER WAKEMAN е поканен да представи своя музикална интерпретация. По този начин в албума “CHAKRAS” или „ЧАКРИТЕ“ ние се срещаме с неговия поглед към една от най-древните теории за енергоинформационната структура на човешкото тяло.

Според тази теория човешкото тяло съдържа множество енергийни канали, най-силният от които е духовният, който тръгва от върха на главата към основата на тялото. Този канал се зарежда с енергия отгоре и отдолу. На седем места в канала са разположени „колела“, които се въртят, наречени „чакри“. Най-плътното ниво на енергия, която обхваща нашето тяло, е етерното тяло, което служи като преобразувател, който поглъща и пренася енергията на по-ниска честота за да се използва от нашето тяло.

В албума “CHAKRAS“ ще открием музика за тялото и съзнанието, позволяваща да се активира именно енергията, която се използва от нашето физическо тяло. От нас се иска само да позволим на потока музика да се преобразува чрез нашата система от чакри, успокоявайки и балансирайки я. А това ще спомогне за извисяване на съзнанието до онази негова мощ, която то наистина притежава.

„Оставете се на музиката да ви понесе надалеч и да бъдете обгърнати от вълните на отразеното спокойствие, с което вашето тяло откликва“, съветват ни OLIVER WAKEMAN и неговите съмишленици от проекта “BALANCE & HARMONY”.

Албума “CHAKRAS” или „ЧАКРИТЕ“ ще чуем в предаването “Картини от една изложба” на програма “Хоризонт” на БНР в събота, 11 ноември, след новините от 21.00 часа.

 

 

В предаването на 11.11.2017 г: Oliver Wakeman и албумът „Чакрите“


OLIVER WAKEMAN
CHAKRAS
Released: January 28, 2002


SONGS/TRACKS:

1. Muladhara (10.45)
2. Svadisthana (10.37)
3. Manipura (5.15)
4. Anahata (6.40)
5. Vishuddi (11.10)
6. Ajna (8.48)
7. Sahasrara (10.04)

©2001 Blue Dot Music.


CREDITS:

All tracks written and produced by Oliver Wakeman

Oliver Wakeman: Piano and Keyboards

Recorded and mixed at the Opus Suite, Devon: February and March 2001
Record company: Disky / Blue Dot Music

Mixing: Oliver Wakeman at the Opus Suite
Mastering: Rob Aubrey at “Nomansland” Studios.
Technical assistance by Mike Clarke

BIOLINKS:

http://www.oliverwakeman.co.uk/
http://www.oliver-wakeman.co.uk/html/albums_chakras.html

 Copyright     KartiniOtEdnaIzlojba.bg 2009 Created By WebTrade